Mediamyynti

Löydä oikeat mediat viestillesi

Mediamyyntimme palvelee sekä mainostajia että julkaisijoita. Pitkä kokemuksemme auttaa yhdistämään molempien tarpeet tuloksekkaasti.

Lue lisää

Julkaisijalle

Mediamyyntimme täydentää yhteistyökumppaneidemme saaman palvelun. Kokeneet ja mediamarkkinat tuntevat mediamyynnin ammattilaiset tuottavat lisäarvoa myymällä mainostilaa ilmoittajille monien yhteistyökumppaneidemme eri julkaisuihin – sekä digitaalisiin että printtiin. Olemme tottuneet toimimaan erilaisten julkaisijakumppaneiden kanssa ja ymmärrämme heidän toimintaansa liittyviä erityispiirteitä. Meillä on pitkä kokemus media-alalta ja hyvät suhteet asiakkaisiin sekä muihin alan toimijoihin, kuten mainos- ja mediatoimistoihin. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen myyntityöhön, jossa korostuvat pitkäjänteiset asiakassuhteet, rohkeus avata uusia ovia sekä halu liiketoiminnan kasvattamiseen. Mediamyynnistä saadut myyntitulot keventävät näin julkaisijan kustannuksia.

Mainostajalle

Tarjoamme mainostajille tarkoin rajattuja ja tutkittuja kohderyhmiä sekä osaamistamme. Olemme mediamyynnissä asiakkaidemme kumppani. Olemme kohderyhmiemme parhaita asiantuntijoita, ja tutkittu kohderyhmätieto on yksi toimintamme kulmakivistä. Saat meiltä mediatilan lisäksi ajantasaista tietoa kohderyhmistä sekä asioista, jotka vaikuttavat heihin.

Tutustu tavoittamiimme kohderyhmiin ja muihin mediatietoihin tai ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikeat mediat viestillesi.

  • Veli-Pekka Jaatinen
  • Myyntiryhmän päällikkö
  • veli-pekka.jaatinen@otavamedia.fi
  • 0400 684 364